Matek Kamill :Az egyetemes kristálygyógyászat
Előadási naptár
Magyarság tudomány
Dél-amerikai kristálygyógyászat
Ó-egyiptomi kristálygyógyászat
Tibeti kristálygyógyászat
Kínai kristálygyógyászat
Indiai kristálygyógyászat
Egyetemes kristálygyógyászat
Egzotikus kristálygyógyászat
Kabbala-életfa kristálygyógyászat
Angyaltan  és angyalkristálytan
Fehér Testvériség 
Annunaki históriák
Orgonitok kristályvilága
Kristálykoponyák
Ősi országok
Staya Erusa
Az  őstudás
Egyiptomi körkép
Egyiptomi tarot
A Föld krónikája
Ji Csing
Mágia
Idegen életformák
Hermetikus Akadémia
Hermetikus Akadémia II.-III.


Velencei Szent Pál 4. fénysugár
 
A kristálygyógyászat   a  kristályokban rejlő finom energiát alkalmazza,  gyógyító, kiegyensúlyozó  terápiák során .  A szervezetünk  különböző pontjain a kristályok képesek rezgéseikkel az auránk, illetve az adott szerv eredeti, ideális rezgési állapotát  működési egyensúlyát visszaállítani. A gyógyítás a szervezet és a kristályszerkezet kölcsönös egymásra hatása  egy magasabb összefűzött dimenzióban   
A kristálygyógyászat gyakorlata tanfolyam
Pszí a görög ábécé egy betűje. Pszí paranormális jelenség, energia. A pszí az energiagyógyászat koronája, a sri lankai (රුවන්වැලි-මහා-සෑය), egyiptomi, tibeti (བཀྲ་ཤིས་ལྷུན་པོ་ ), dél-amerikai beavatottak kristály gyakorlatára épül.
Hasonlóan a fülöp-szigeteki pszí sebészethez itt is beavatkozásokat végzünk, csak az energiát nem a gyógyító közvetíti, hanem a kristály, mint dimenziókapu. A pszí kristálymetodika az öngyógyítást, a kristályok egyesített mentális és fizikai hatásait ismerők gyakorlata.
Kristályalkémia tanfolyam
A szuper hetes nem egy minerológiai név. Színe Mélybíbor, narancssárga, vörös és barna,  örvénylő kristály, számos látható színnel. Több olyan hely is létezik, ahol akár 50 féle ásvány és ez a hét kristály is megtalálható, mégis a szuper hetesben van valami különleges. Emlékeztet arra, hogy a Föld és a csillagok gyermekei vagyunk. Az  ametiszt, hegyikristály, füstkvarc, kakoxen, rutilkvarc, goethit és lepidokrokit kombinációja adja erejét,  illetve foltokban tartalmazhat citrint vagy kloritot. Ezt a kristályt Brazíliában, Espirito Santo (azaz Szentlélek) városkában bányászták. Részben nevét is innen kapta (Szentlélek kő, vagy Szent hetes), illetve hihetetlen spirituális erejéből. Espírito Santo állam Brazília délkeleti régiójában fekszik.
Misztérium Iskolák kristálysorai tanfolyam
Nem a javasasszonyok csodaszereiről, nem is a gyógyszerészek növényi kivonatairól, nem is az alkimisták örök életet ígérő szereiről esik majd szó, hanem az óegyiptomi kristályelixírekről szól majd a tanítás. A tudás egyszerű - a víz kristály, poláros rendszere képes az energiamintázatok megőrzésére. Csupán a papi gyakorlatnak megfelelően energia csokrokba kell kötni a megfelelő kristályokat és a Duat vize az élet vizévé válhat, azaz energiája a szervezetben oszlik Széth..
A szaturnusz plútó kristálymágiája tanfolyam
A kristálytanfolyamon az asztrológia és kristálytan közös tartományának egy fejezete kerül ismertetésre. A Plútó és a Szaturnusz konfliktusai az egész társadalom életére kihatnak, a régi struktúrák felbomlanak. Mi a Szaturnusz–Plútó kvadrát azon aspektusaival védelmi és irányító kristálysoraival foglalkozunk, amely az „élet terünkön” tartogat kihívásokat. Aktualitása: Az idei év talán legfőbb, legerőteljesebb és kézzel fogható történésekben, változásokban is megnyilvánuló energiája a két határbolygó, a Szaturnusz és a Plútó találkozása és egyesülése lesz! Ez az év és 2020 első fele is a régi rendszerek leomlásának éve, a Fény áttörésének éve, a sorsszerűen kirobbanó lehetőségek és a rég várt eredmények éve!
Az időkristályok misztériuma tanfolyam
A kristályok besorolásáról gondolkodtam, és akkor csak eszembe jutott, hogy nekem mennyire természetes a térről és időről együtt gondolkodni." - mondta Frank Wilczek professzor.  Bólogatás .. a széksorokból .Tehát ha a kristályokról a térben gondolkodunk, ez elég természetes, ahogy a kristályok viselkedésének időben való  besorolása is.”  Mély buddhikus csend megszületett az időkristály fogalma-
Misztériumiskolák kristálysorai tanfolyam
A Magas-Sierra hegységről és a Shasta-hegyről több legenda is szól, melyben az ottani őslakosok szentül hisznek. Meggyőződésük szerint az említett vulkanikus hegy tövében annak idején Lemúriai városok álltak, hatalmas üveg építményekkel és szobrokkal. A kristály arany, ezüst, irídium, ródium, krómérc és platina monoatomos elemeit, és vas, mangán, szelén, kobalt, réz, nikkel és titán nyomelemeit tartalmazza .
Gyógyító kristálysorok tanfolyam
A leggyakoribb gyógyító kristálysorok tanfolyam
. A szomatizálás, pontosabban szomatoform kórkép lényege, hogy a lélek problémáinak testi megnyilvánulásai lesznek. Pedig ha a lélek szenved, az testi tüneteteket is produkál. A betegnél először állandó rossz hangulat. A konverziós zavart Freud „fedezte fel”, kezdetben hisztériának nevezve a betegséget. A probléma akár krónikussá is válhat. Konverziós zavar esetében a tünetek nem függnek össze valós testi elváltozással.
A tiltott kristályok tana  tanfolyam
A földönkívüli kristályok tana tanfolyam
A tisztán gondolkozó mágusok rendje őrzi a titkos tudások tárházát, ami valójában egy tudásraktár. Ennek egy fejezete a mágiához kapcsolt segédtudomány a kristály alkémia.  A tiltott kristályok tana okkult tudás, csak a beavatottak számára hozzáférhető.  
Tanfolyamaim és előadásaim  DVD-i megrendelhetők:    
matek.kamill61@gmail.com email címen
 
Copyright ©2010 www. matekkamill.com
mortage rates credit report debt consolidation loan loans free credit reports interest rates loan calculator