Jordánia sivatag Machu Picchu
 Matek Kamill: Ősi országok
Előadási naptár
Magyarság tudomány
Dél-amerikai kristálygyógyászat
Ó-egyiptomi kristálygyógyászat
Tibeti kristálygyógyászat
Kínai kristálygyógyászat
Indiai kristálygyógyászat
Egyetemes kristálygyógyászat
Egzotikus kristálygyógyászat
Kabbala-életfa  kristálygyógyászat
Angyaltan  és angyalkristálytan
Fehér Testvériség 
Annunaki históriák
Orgonitok kristályvilága
Kristálykoponyák
Ősi országok
Az  őstudás
Egyiptomi körkép
Egyiptomi tarot
A Föld krónikája
Ji Csing
Mágia
Idegen életformák
Hermetikus Akadémia
Hermetikus Akadémia II.-III.
Paracas
Peking
青海省 Fémpiramis Kína
A Nabateusok nyomában Jordánia
Huacachina oázis bagi
Mostar - híd Bosznia
Elefántok
Kandy Fog Temploma Sri Lanka
Maldív szigetek
Honduras
Lalibella sziklatemlom Etiópia
Andok kondorles Peru
Aranytemplom - Sri Lanka
Vörös sivatag - Jordánia
Siete Altares Belize-i határ
El Fuerte Samaipata Bolívia
Fatherpur Szikri India
San Felipe erőd,  Karib tenger Rio Dulce  2km Kuba
Wadi Rum Jordánia
Chan Chan
Szelek palotája Jaipur
Atitlán tó Guatemala
Hypogeum Málta
Kutub Minár
Humajun Delhi India
Jama Mashid
Amber Erőd elefánton
Vörös Erőd Agra
Jaipur
Albánia Beráti Vár
Vörös Erőd Agra
Petra
Palenque Mexikó
 
Számtalan különleges része van a világnak, némelyik olyan, mintha nem is igazán földi lenne. Hajdani múltunk egy elrejtett szigete  őrzi zártsága  révén az egykori állapotok titkát.  Olyan mintegy időkapszula, benne a földtörténet égi és földi jelenéseivel.   Szóval ilyen máshol nincs  csak az Indiai-óceánon, ilyen máshol nincs csak Szomália és Jemen között elterülő 250 km hosszú földsávon . Ilyen űrbéli táj csak Socotra szigetegyüttesén létezik , mely négy nagyobb és két kisebb szigetből álló szigetcsoport.
Az Atacama sivatagi virágai Előadás DVD
Socotra a földönkívüli táj Yemen Előadás DVD
Peru az az ország, ahol a tudás könyvének, a Tudás könyvének kőbevésett oldalai megmaradtak, őrzik az özönvíz előtti civilizáció tudását- ezeket a megmaradt oldalakat ICA köveknek nevezzük.
Peru piramisai  előadás DVD
Ecuador Előadás DVD
Peru Jaguár indiánok
Ecuador az őstörténet országa: A biológiai őstörténetről a Galapagos-szigetek mesélnek, az Emberi faj őstörténetről a Mindent látó szem Barlangjában találhatunk rejtélyes tárgyakat. A magyar őstörténetről, pedig az Arany Barlang vagy Táltos barlang összes eleddig ismeretlen aranylemeze ad majd képet.
Van egy közép-amerikai ország,  Costa Rica, amelynek  5000 Colones címletén, a nemzeti jelképek között: az őserdő ragadozói, madarai, növényei és  az elődök kerámia  hagyatéka között bankjegy grafikájának hangsúlyos helyén találunk egy  óriás kőgolyót, amely az ország rejtélyes jelképe.
Costa Rica és Bosznia kőgolyói előadás DVD
Costa Rica Pura Vida előadási DVD
Ma már látogatható  az egykoron -  azaz alig tizenegynéhány  évvel ezelőtt,  amikor ott jártam - még Zöld Pokolnak becézett vidék Kolumbiában.   A feltárt Ciudad Perdida ezek közül a legnagyobb település volt az egész amerikai kontinensen .Ismerik a játékot, tehát játsszuk együtt : van egy ország mondjam még ?  Van egy ország,  ahol  a világ legmagasabban fekvő fővárosa  - La Paz  található. Van egy ország , ahol az indián lakosság aránya legmagasabb a világon. Ez Bolívia  ahol a világ legkülönösebb piramisa, az Akapana található
Bolívia a legek országa előadás
Az elveszett város Ciudad Perdida előadás
Nabateusok nyomában Szaúd Arábia előadás
Az egyesítés és újraegyesítés országa előadás
Izráel: Volt egyszer egy királyság  a Földközi-tenger partján az Egységes Izráel. A héber és nem héber történészek ugyan vitatják ezeket dátumokat, de az  tény, hogy mindössze ie. 1020-tól – ie. 930-ig létezett, mégis úgy emlegetik a 90 évét, mintha ezer meg ezer év történelméről beszélnének, ezt teszi a Biblia.
Jordánia , Szaud Arábia: A nabateusok olyan törzsnek a leszármazottai voltak, amely az i. e. 6. században Arábia déli részéről (Sába, Kush ) a Földközi-tenger partján fekvő északi, sivatagos területek felé vándorolt, majd jellegzetes, vándorló nomád életformájával felhagyva, magasan fejlett, vegyes etnikai összetételű civilizációt hozott létre. A nabateusok kultúrája egy évezreden keresztül fennmaradt a mostoha sivatagi körülmények között, és képes volt különböző idegen kultúrák hatását egyidejűleg befogadni és integrálni, anélkül, hogy identitását és különállását feladni kényszerült volna.
Mali dogonok szíriusz rejtély előadás
Zimbabwe elveszett civilizációja előadás
Mali: A dogon papok hiedelme szerint a Szíriusz egyik bolygójáról a távoli múltban kétéltű lények érkeztek a Földre és tanították, információkkal látták el őket. E lényeket Nommo-nak nevezték. Zimbabwe: Történet egy olyan civilizációról, amelyről sohasem hitték volna, fekete bőrű afrikaiak építették habarcs nélküli falait, bibliai mesés bányákról amelyet Salamonhoz és Sába királynőjéhez kötöttek és legendás istenekről , amelyekről csak annyit tudunk hogy egykoron léteztek és majdan visszatérnek
Copán Istenei Honduras előadásTikal Piramisváros az őserdőben előadás
Honduras CopánA maja romváros Hondurasban  1980 óta a Világörökség része. Virágkora Kr.u. 600 és 800 közé tehető. A dinasztia alapító K'inich Yax K'uk' Mo' „Nagy-Nap-Zöld-Quetzal-Ara“) kezdte el a város déli részét elfoglaló fő komplexum építését. A 15. uralkodó K'ak' Yipyaj Chan K'awiil („Füst-Kagyló“ vagy „Füst-Mókus“) (749 - 761) idejében épült az ún. hieroglifalépcső, amely több mint 2200 hieroglifát tartalmaz és a város akkor 300 éves történetét beszéli el
Tikal  Guatemala
Guatemala egy módfeledt  izgalmas közép-amerikai ország sok-sok talánnyal,  ezek egyike az indián eredetű neve, amely máig sem egyértelműen tisztázott. Egyesek szerint  ez a „farakások helye”, másik  fordítás értelmében  Guatemala  nem más,  mint maga  a „tűzokádó hegy” .
A tűzokádó hegy országa egyébként kétség kívül találó elnevezés hiszen harminchárom vulkánjával, buja trópusi növényzetével, csodaszép tavaival és folyóival együtt ma is őrzi az egykori Maja Birodalom titokzatosságát.
Tikal Piramisváros az őserdőben előadás
Tikal  Guatemala
El Salvador előadásBelize előadás
El Salvador:  isz. 600 és 900 között  San Andrés volt a Zapotítan  völgy fővárosa, ez a késő klasszikus maja korszakot jelenti. Maja politikai-szertartási központ volt.  Teotihuacánnal ,amelyet az Istenek városaként  ismernek Mexikóban  San Andrésnak kereskedelmi kapcsolata volt,  A főpiramis  6  lépcsős dél-amerikai peremes .  A völgyben  ie. 900 származó  leletek is előkerültek, ez azt jelenti,  hogy ekkor már lakott volt a terület és  folyamatosan éltek itt a maják  krisztus utáni  420-s esztendőigSan Andrés El Salvador
Guatemala előadásMexikó előadás
Bagan Myanmar ezoterikus csodája 01.előadás
Bagan Myanmar ezoterikus csodája 02. előadás
Bagan városa a burmai királyok központja volt, ahol régi templomok és pagodák ezrei emlékeztetnek minket a dicső múltra.
Burma esetében ennél régebbi múltról is tudunk. Ez az anyakontinenshez,  Mu-hoz köthető és Naacal Tudás papjaihoz. Délkelet -Ázsiában  három olyan szent város létezik, amely rövid időn belül megteremtette a MU -beli építészet reneszánszát,  a legismertebb Angkor Wat  Kambodzsában, a legnagyobb Bagan  az egykori Burma, ma Myanmar területén legrejtélyesebb  My Son a mai Vietnám dzsungelében.
My Son Vietnam szent városa előadás
Etiópia ezoterikus civilizációi 01.előadás
Etiópia ezoterikus civilizációi 02.előadás
Etiópia ezoterikus civilizációi 03.előadás
Etiópia: Az megalitikus építészet hagyományait őrző sziklatemplomok, fekete afrikai  lovagi várak,  őskeresztény kolostorok, több ezer éves bibliai császári család, az egyiptomi  időket idéző  obeliszk, egy  rejtélyes frigyláda egy technikai civilizáció „akasha terminálja” , a „csupaszseggűek”  vad népeinek Szíriusz emlékezete , a fővárostól  délre a dél Mekkája és a nyugat gazdag kávé történelme – ez mind etiópia  a szegény  gazdag ország. Szegény , mert kifosztották és gazdag kulturálisan, ezoterikus hagyományokban
Piramis templom Sri Lanka
Sri Lanka a kristálycivilizáció.előadás
Sri Lanka Majmok városa Belső Földi lejáró
Sri Lanka : az Indiai óceán gyöngyszeme az óind oroszlán sziget.  Sri  Lanka szingaléz nyelven  Fényességes Szigetet jelent. A szanszkrit iratok csak Lanka néven említik, a hinduk szemében ez a hely Tâmraparnî, legalább is így nevezte az indiai hódító Vijaya, jelentése „rézszínű levél”. A portugálok a latin Selas szigetnévből kiindulva a Ceilas nevet adták az országnak, amiből a brit korona-gyarmat „Ceylon” a teabirodalom nevét eredezteti. 
Għar Dalam - Málta
A kőkorszaki Málta 01. előadás
A kőkorszaki Málta 02. előadás
A kőkorszaki Málta 03. előadás
Mnajdra Málta
Málta több kultúra olvasztótégelye a Földközi tenger közepén. Ma már a hivatalos történelem tudomány is óvato- san ugyan de beszámol egy ie. 5200 körüli fejlett civilizációról. Ők keresztelték el a szigetet Malat-nak , amely biztos kikötőt jele. Az óriás Anyaistennő máltai templomai a csiszoltkő-korszak emberének építészeti remekművei.
A nagyszabású, több helyiségből álló épületek teljesen újszerű, kreatív vonalvezetésű „lóhere” alaprajzúak. Ez a jellegzetes forma több, mint ezer éven át ismétlődött, a technikai fejlődésnek és a kultusz igényeinek megfelelő változtatásokkal.
Taj Mahal
A Taj Mahal valósága az , hogy az építkezés alap megerősítésével kezdődött. Ami azt mutatja volt épület rajta, amelyet meg kellett tartani (6 hónapig tartott a tervezés) hiszen most is áll márványba burkoltan az iszlám hagyományoknak megfelelően.. A terület egy szákja alattvalóé volt, amíg a nagy mogulnak nem ajándékozta rajta lévő ősitennő templomával . Mumtazt ősistennői piedesztálra kellett emelni. Ezért alakították át Tejo Mahalaja templomot mauzóleummá. 
Az aranykori India csakra növényei előadás
A Taj Mahal Ősistennője
Indus-völgyi civilizáció egészen i. e. 19. századig fennállt, bukása után helyét az árják védikus kultúrája vette át magába olvasztva ezer meg ezer év tudását. A védikus alakulat romjain ország északi részén alakult ki a Maurja Birodalom, amelynek sok mindent köszönhet a mai India. Ázsiából sok hatás érte ezek mentén alakultak meg az Indo-szkíta és az Indo-pártai királyságok. Krisztus előtt 300-tól a Gupta család uralkodott Indiában, az ő uralmukat „Aranykornak” is nevezik. Ez az összegzés a nagy tudásszintézis kora …
Jordánia a Mars Arc Földi Mása
Vanuatu azutolsó földi paradicsom Mu pusztulása után
Vanuatu  Budapesttől,  az Emirátus gépeinek műszerei szerint 15 660  km 
Petra
Tanfolyamaim és előadásaim  DVD-i megrendelhetők:    
matek.kamill61@gmail.com email címen
 
Copyright ©2010 www. matekkamill.com
mortage rates credit report debt consolidation loan loans free credit reports interest rates loan calculator