A Torres Strait Islanderek
 Matek Kamill: Egzotikus  kristálygyógyászat
Előadási naptár
Magyarság tudomány
Dél-amerikai kristálygyógyászat
Ó-egyiptomi kristálygyógyászat
Tibeti kristálygyógyászat
Kínai kristálygyógyászat
Indiai kristálygyógyászat
Egyetemes kristálygyógyászat
Egzotikus kristálygyógyászat
Kabbala-életfa kristálygyógyászat
Angyaltan  és angyalkristálytan
Fehér Testvériség 
Annunaki históriák
Orgonitok kristályvilága
Kristálykoponyák
Ősi országok
Staya Erusa
Az  őstudás
Egyiptomi körkép
Egyiptomi tarot
A Föld krónikája
Ji Csing
Mágia
Idegen életformák
Hermetikus Akadémia
Hermetikus Akadémia II.-III.
Marrakesh Marokkó
Rif /Berber /Marokkó
Sri Lanka
A hét színű Mauritius
 
A berber az ókor óta Észak-Afrikában és a Szaharában élő – valamikor az Atlanti-óceántól a Nílusig terjedő óriási területet uraló és benépesítő, őslakóknak tekintett nép. A mintegy 5–6 millió berber szétszórtan él Észak-Afrikában. Marokkó lakosságának mintegy 40%-a, Algéria lakosságának talán 30%-a és a tunéziaiak kb. 1%-a berber. A „berber” nevet a kívülállók alkalmazták rájuk, ennek eredete a latin „barbari” (=barbár), amit az ókori rómaiak az Észak-Afrika partjain élő, latinul nem beszélő népekre vonatkoztattak. A kristálymetodikáik gyógynövényismereteik bizonyítják hogy a római hódítók voltak az igazi barbárok
Berber kristálymetodikák tanfolyam
A kalandor, Manuel d’Souza, azt hitte zafírt tart a kezében, és megkérte a maszájokat, mutassák meg neki a helyet, ahol a kincset találták. Ezután különböző kanyargós utakon, ismerősökön keresztül eljuttatta a kő egyikét a Tiffany vezérigazgatójához.
A Tiffany azonnal lecsapott az újdonságra, és villámgyorsasággal vezette be a köztudatba a gyönyörű ékkövet. Így vált egy csapásra ismertté a tanzanit.
A tanzanit népszerűsége olyan hirtelen ugrott meg, hogy a Tiffany öt év alatt kétmillió karát mennyiségű drágakövet szabadított ki a föld fogságából a Kilimandzsáró lábánál. 
Afrikai gyógyító amulettek tanfolyam
Több, mint 40 000 évvel ezelőtt a Föld népessége csekély volt, az emberek családi közösségekben éltek. Nem művelték a földjeiket és nem tenyésztettek állatokat. Ebben az időben Ausztrália egybefüggő földrészt alkotott Új-Guineával, és a szigetek, mint például Java és Borneó nagyobbak és a közöttük lévő tengerszorosok pedig keskenyebbek voltak. Ez tette lehetővé az emberek számára, hogy a szárazföldről észak felől megközelítsék a kontinenst. Történészek feltételezései szerint csónakokkal keltek át a tengeren. Kb. 10 000 évvel ezelőtt, ahogy a tenger szintje emelkedett, a szárazföldek közötti tengeri átjárók egyre szélesebbek lettek, melyeken az emberek egyszerű csónakjaikkal már nem tudtak átkelni, így a szigeten ragadtak és végül le is telepedtek.
A kristálycivilizációk kristálysorai I. Ausztrália tanfolyam
A kristálycivilizációk kristálysorai II. Ausztrália tanfolyam
Sri Lanka közelében, - amelyet a hipotetikus földrésszel egykoron összefüggő szárazulatként azonosítanak - a tenger mélye egy ősi civilizáció nyomait .A tengerfenék egyébként ma is folyamatosan emelkedik és süllyed. Olyan mintha megmutatna valamit az egykori emberiség létezéséből, majd gondosan az óceán mélyébe rejti a titkot. A tamil eposzok  Kumari Kandamként említik azt  a kontinenst, amelyről úgy sejtjük, hogy Atlantisz  előtt létezett. Az ősi birodalomra a felületes ismerettel rendelkezők szinte önkéntelenül rávágják, hogy mese, hogy spirituális zagyvaság.
Sri Lanka és a kristálycivilizáció előadás
Lemúria kristálytana tanfolyam
A kristálycivilizáció Kumari Kandam tudása és India csodás kristálytana ötvöződik az Indiai-óceán egy kicsiny szigetállamának kristálysoraiban , Madagaszkártól 900 km-re keletre. A kagyló-gyöngy kultúra hatása pedig szinte varázslatossá teszi az itt készült gyógyító ékszereket
Mauritius Lemúria gyöngyszeme előadás
Mauritius kristálysorai tanfolyam
A khmerek Kambodzsa legnagyobb etnikai csoportja. Jelentős khmer kisebbség él Thaiföld szomszédos területein és a Mekong torkolatvidékén, Vietnámban. Fizikai sokféleségüket, pedig annak köszönhetik, hogy évszázadokon át keveredtek indiaiakkal, malájokkal, valamint kínaiakkal. Kristályismeretük pedig egyedi, a maláj a kínai és indiai kristálytan szintézisénél messze több.
Khmer kristálymisztérium tanfolyam
Tanfolyamaim és előadásaim  DVD-i megrendelhetők:    
matek.kamill61@gmail.com email címen
 
Copyright ©2001 www. matekkamill.com
mortage rates credit report debt consolidation loan loans free credit reports interest rates loan calculator