Előadási naptár
Magyarság tudomány
Dél-amerikai kristálygyógyászat
Ó-egyiptomi kristálygyógyászat
Tibeti kristálygyógyászat
Kínai kristálygyógyászat
Indiai kristálygyógyászat
Egyetemes kristálygyógyászat
Egzotikus kristálygyógyászat
Kabbala-életfa kristálygyógyászat
Angyaltan  és angyalkristálytan
Fehér Testvériség 
Annunaki históriák
Orgonitok kristályvilága
Kristálykoponyák
Ősi országok
Az  őstudás
Egyiptomi körkép
Egyiptomi tarot
A Föld krónikája
Ji Csing
Mágia
Idegen életformák
Hermetikus Akadémia
Hermetikus Akadémia II.-III. 
 Matek Kamill: Ji csing sorozat
Ji  csing előadási DVD  kiadványok 
A Ji Csing, vagy más néven a Változások Könyve a világ a legkorábbi ismert döntésrendszere. A bináris logikájára alapozva, arra való, hogy segítségével természetes bölcsességen alapuló személyes stratégiákat alakíthassunk ki és belelátást nyerjünk az emberi problémákkal kapcsolatos kérdésekbe, melyek sokszor nem magyarázhatók puszta logikával.
A Ji Csing mágikus mátrixa előadás
A Ji Csing és aTarot kapcsolata a Kabbala mentén előadás
A Ji Csing, a Változások Könyve a yin és yang és az öt változó elem rendszere,  az ősi kínai kozmológia  alapja.  A Ji Csing az univerzum miniatűr tükörképe.
A Ji változásának szabálykönyve három princípiumra épül: egyszerűség, variabilitás és állandóság. A Ji kínai ideogrammjának fejlődéstörténetében az eredeti jel a nap (felül - yang) és a hold (alul - yin) szimbólumának összevonásából keletkezett.
Ji Csing  tanfolyami oktató DVD  kiadványok
Ji csing az Univerzális II. tanfolyam
Ji csing  a konfucianizmus szent könyveiként tisztelt öt klasszikus egyike. Az ie. 3000 körül  íródott művet eredetileg  életvezetési céllal használták, s hasonló céllal használják a mai napig. Bölcseleti értékét a hivatalos tudomány is elismeri.
A Ji csing a természeti törvények felismerésén keresztül rávezeti olvasóját a világegyetem működésére és a tao szerinti élettel való harmóniára, valamint a helyes gondolkodásra.  Egy olyan rendszert nyújt, ami szimbólumok segítségével magyarázza meg, miként történnek a dolgok a világban és az emberben.
A kilenc csillag KI módszerrel meg tudod állapítani, hogy mely erők, munkálkodnak benned.
 
Ji csing és a Feng shui tanfolyam
Feng Shui II. tanfolyam
A gua szám, mely a születési dátum alapján meghatározható, információkat hordoz az alaptermészetedről, erényeidről, negatív tulajdonságaidról.
Feltárja képességeidet és megmutatja, hogyan alakítasz ki kapcsolatot embertársaiddal.A fengshui az Ég és a Föld törvényszerűségeinek megfigyelésével és alkalmazásával segít az ember és a természet közötti összhang megvalósításában.
A környezet és a benne élő ember kölcsönhatásait, összefüggéseit írásban elsőként a Sárga Császár Klasszikusa a Lakhelyekről  (黄帝宅经, Huangti Csajcsing) című műben említik. A fengshui elnevezés szó szerinti jelentésben „szél és víz
Feng Shui II. tanfolyam
Tanfolyamaim és előadásaim  DVD-i megrendelhetők:    
matek.kamill61@gmail.com email címen
 
Copyright ©2001 www. matekkamill.com
mortage rates credit report debt consolidation loan loans free credit reports interest rates loan calculator