Matek Kamill: Óegyiptomi kristálygyógyászat
Előadási naptár
Magyarság tudomány
Dél-amerikai kristálygyógyászat
Ó-egyiptomi kristálygyógyászat
Tibeti kristálygyógyászat
Kínai kristálygyógyászat
Indiai kristálygyógyászat
Egzotikus kristálygyógyászat
Kabbala-életfa kristálygyógyászat
Angyaltan  és angyalkristálytan
Orgonitok kristályvilága
Kristálykoponyák
Ősi országok
Staya Erusa
Az  őstudás
Egyiptomi körkép
Egyiptomi tarot
A Föld krónikája
Ji Csing
Mágia
Idegen életformák
Hermetikus Akadémia
Hermetikus Akadémia II.-III.

Asztrál utazás tanfolyam
        Mit gondolsz, miképpen voltak egyesek képesek arra, hogy tetszésük szerint túltegyék magukat a fizikai létezés korlátain,  és kedvük szerint elhagyják testüket? 
A sámánok , a  maja papok , az egyiptomi beavatottak  természetesen ismerték a szellemtestben  való utazás csínját-bínját. A Tibetben töltött időm tanítottak olyanok, akik asztrális utazáson estek át.  Ők a delogok, nevük azt jelenti , aki visszatért odaátról .  Az egyiptomi duát módszer  megszólalásig hasonlít a delogok tibeti gyakorlatára.
Hathor mágia tanfolyam
A Hathorokat  égi lényeknek  nevezik a legrégebbi írások, mintha ezzel az elődök az idő mélyéről azt üzennék, hogy nem vagyunk egyedül. Kék-zöld planétánk  nem kizárólagos hordozója az életnek.  Vannak  interdimenzionális, intergalaktikus lények, ezek közé sorolják a Hathorokat is. Több történelem előtti kultúrával működtek együtt, többek között az Ősök Egyiptomában a Hathor Istennő templomain keresztül tartották fenn a kapcsolatot. Tanításaik:  a fizikai létezésen túlmutató magasabb rendű tudatosság megvalósítására irányultak. A Hathorok tehát misztérium iskolákat  hoztak létre a beavatottak számára, ezzel máig föllelhető nyomokat hagytak hátra az egyiptomi kulturális és szellemi hagyatékába.
Óegyiptomi szakrális kristály ismeretek tanfolyam

 
Ógyegyiptom kristálygyógyászat előadási  DVD-k
           Az egyiptomiak országukat számos néven emlegették, például Kemet, azaz „Fekete Föld”. Kemet földjének tudása arab közvetítéssel lett a középkori Európában Al Chemia. Ma a modern energiagyógyászat újra felfedezett ismeretei tükrében , ez már valódi gyógyító kémia.
Egyiptomi fény és a fáraók fehér pora előadás
Egyiptomi fény és a fáraók fehér pora előadás
Egyiptomi fény és a fáraók fehér pora előadás
 Ógyegyiptom kristálygyógyászat tanfolyami oktató  DVD-k
01. Óegyiptomi  vízenergetizálási kristály metodikák
A tudás egyszerű a víz poláros rendszere képes az energiamintázatok megőrzé- sére. Csupán a papi gyakorlatnak megfelelően energia csokrokba kell kötni a megfelelő kristályokat és Duat vize az élet vizévé válhat, azaz energiája a szervezetben Széth oszlik.
Óegyiptomi vízkezelő
02. A Nap és Hold kristályok  az emberi ciklusokban
Az óegyiptomi kristály gyógyászat újabb fejezete a Nap és Hold kristályok használatát mutatja meg a biológiai körfolyamatok szabályozásában. A Hórusz misztérium papjai a Két szem szimbólumát egyben használták. A tükörképi szimmetriát mutató jel egyik fele a Nap minősége , a másik pedig a Holdé. Mind a Nap, mind Hold nem csak égitest, hanem a biológiai ritmus szabályozója a szervezetben. Az ehhez kapcsolódó kristályok pedig a megbillent ciklusok helyreállításának harmonizáló kövei.
Óegyiptomi kristálygyógyászat 2.Nap és hold ciklusok szerepe Tanfolyam Óegyiptomi kristálygyógyászat kövei Tanfolyam
03. Óegyiptomi Pszi Kristálygyógyászat
A pszí az energiagyógyászat koronája, az egyiptomi és atlantiszi papok kristály gyakorlatára épül. Hasonlóan a fülöp-szigeteki pszí sebészethez itt is beavatkozásokat végzünk, csak az energiát  nem a gyógyító közvetíti, hanem a kristály, mint dimenziókapu. A pszí kristálymetodika az öngyógyítást, a kristályok egyesített mentális és fizikai hatásait ismerők gyakorlata,   a fáraók fehér porát használó papok rejtett tudása. Ez Kumari Kandam /azaz az  egykori Lemúria/ hagyatéka, amelyet Atlantisz mentett át és az egyiptomi papok őriztek meg az utókor számára.

Ógyegyiptomi  metodikák tanfolyami oktató  DVD-k
A nehemi kultuszhelyen és másutt   embertesttel és sólyomfejjel került megjelenítésre. A Hórusz szem a hallhatatlan elme, amely mindent tud és mindent lát. Magasan minden létező fölé tud repülni, és képes bármilyen részletre összpontosítani. Hórusz szeme a megújulás  jelképe. Hórusz misztériuma a megújulás mágiája.
Ankh kereszt tanfolyam
Ankh kereszt tanfolyam
Az ősi civilizációkban  nem csak a beavatottak ismerték az amulettek és szimbólumok erejét . A tudás papjai  viszont nemcsak a jelentőségével,  jelentésével voltak tisztában,  hanem tudták az általuk kibocsátott energiát használni , gyógyításra alkalmazni.  A legendás Atlantiszon a híres atlantiszi gyűrű mellett az  atlantiszi keresztet  is viselték. Egyiptomi hieroglifák napnál világosabban  bizonyítják,  hogy a kereszt Atlantiszból került  Kemet földjére és  az átvétel során némileg módosult. Az egyiptomi keresztet vagy más néven „Ankh" keresztet a „Nílus kulcsa" -ként ismerjük.
 A fáraó fehér pora tanfolyami oktató  DVD-k
Aranypor II.tanfolyam
A karnaki templom egyik gabona tárolójában majdnem színültig  töltve  azt, előkerült a minden  idők legrejtélyesebb  anyaga.  A fáraók fehér poraként elhíresült anyag átalakította az emberiség anyagról alkotott elképzeléseit, A megtalált matéria  nagy része az US. Army laboratóriumaiban landolt. A katonai célú vizsgálatok nem várt meglepetésekkel szolgáltak, sorra döntötték romba a fémekről  alkotott dogmákat.
Tanfolyamaim és előadásaim  DVD-i megrendelhetők:    
matek.kamill61@gmail.com email címen
 
Copyright ©2010 www. matekkamill.com
mortage rates credit report debt consolidation loan loans free credit reports interest rates loan calculator