Előadási naptár
Magyarság tudomány
Dél-amerikai kristálygyógyászat
Ó-egyiptomi kristálygyógyászat
Tibeti kristálygyógyászat
Kínai kristálygyógyászat
Indiai kristálygyógyászat
Egyetemes kristálygyógyászat
Egzotikus kristálygyógyászat
Kabbala-életfa kristálygyógyászat
Angyaltan  és angyalkristálytan
Fehér Testvériség 
Annunaki históriák
Orgonitok kristályvilága
Kristálykoponyák
Ősi országok
Staya Erusa
Az  őstudás
Egyiptomi körkép
Egyiptomi tarot
A Föld krónikája
Ji Csing
Mágia
Idegen életformák
Hermetikus Akadémia
Hermetikus Akadémia II.-III.


Hathor templom Dendera

Szakkara Dzsószer piramis
Menkauré / Mükerinosz

Kairó Múzeum


 
 Matek Kamill : Egyiptomi körkép  
Előadási  DVD  kiadványok
A kalendárium egy, az év napjait, évfordulókat, ünnepeket, sok esetben olvasmányokat is tartalmazó évkönyv, melynek elsődleges feladata az idő múlásának jelzése volt. Az óegyiptomi kalendárium a Szíriusz  ciklusára épül legalább 5000 éves. A Nílus áradásától a következő áradásig tart. Az óegyiptomiak eleinte Hold-naptár használtak, később tértek át a Rá  ciklusára épülő időszámításra, amely  365 napot számláló isteni naptár .
Egyiptomi kalendáriumk előadás Hawarai piramis labirintusa előadás
Unas piramisában Szakkarában talált szöveget, úgy fordították,  hogy az embernek több lelke is volt  a fontosabbak ib – a szív, ren – a név, ba – a személyiség,  ka – az életerő és sut – az árnyék, amelyeket születéskor zárt magába a test. A Ka és Ba-lélek a halállal elhagyja a testet, de a ba-lélek – amelyet madárként képzeltek el – képes volt saját testét újra megtalálni, ha az épen maradt.
Az egyiptomi halotti maszk  előadás Egyiptomi lélekképzet előadás
Amikor még Giza piramisainak kövei megvoltak előadás
Adeptusok és piramis mágia előadás
Az 1820 –ban egy  felfedező  expediciót ábrázoló rézkarcon  a  szfinx hátterében  ott a lerombolt piramis és a  piramis burkoló kövei  ekkor még  megvoltak. A művész: Denon Vivant 1747 - 1825
Dendera Hathor tudás alagút
Az Egyiptomi körkép előadás sorozat a hieroglifák, piramisok és templomok rejtélyes világáról szeretne olyan tényeket, olyan képeket megmutatni, amelyet ott élők vakon értelmezés nélkül láttak, a turisták fényképeztek és csodáltak, de nem értettek, és az egyiptológusok, a történészek pedig dogmatikusan félreértettek vagy félreértelmeztek.
Egyiptomi körkép 02. Atlantiszi istenek és piramisok előadás
A szfinx  az ókori görög, egyiptomi és  mezopotámiai  mitológiákban és mondakörökben szereplő oroszlántestű, kos , madár vagy emberfejű lény. Férfi és női arcú változatban egyaránt előfordul. Többnyire fölegyenesedő ülő helyzetben és fölemelt fél manccsal szerepelt pecsétnyomó hengereken, faragványokon,szobrokon.
Egyiptomi körkép 04 .A szfinx és piramsvonal. előadás
A régi egyiptomi kultúrában a Szfinx volt a felemelkedés helye, legalábbis végig így nevezeték. Ezeken a örvényeken dimenzionális kapuk jönnek létre, melyek napéjegyenlőség idején, naplementekor nyílnak ki és záródnak be. Az egyiptomiak számára  a napéjegyenlőség Maat az egyensúly és igazság istennőjének a kapuja volt.
Egyiptomi körkép 05 .Szakkara kristály tudása. előadás
Egyiptomi körkép 06 .A dzsószer komplex. előad
A szfinx árulása előadás
Egyiptom csillagcivilizációi előadás
Egyesek  egy  rejtélyes földrészről mentették át  az előző emberiség évezredek  alatt összegyűjtött tudását, mások a   csillagok  szülöttei az ún. „paleoasztronauták” a kozmikus bölcsességet hozták a földre. Egyiptom ősi civilizációja az ég  és föld gyermekei frigyéből született.
Egyiptom tűzmisztérium és piramismágia előadás
A Piramismágia  a négy őselem energiáit hasznosító erőmű  birtoklása és irányítása  a beavatottak  szelleme segítségével, mutatja az adeptus  tudást, a gnózist, amely a fizikai sík tudása és mutatja a beavatott szellemi tudást mely  az erőmű  és dimenziók feletti uralmat és  irányítást teszi lehetővé.
Matek Kamill : Egyiptomi körkép  
Halotti maszk tanfolyami DVD-i  
A halotti maszkot a közhiedelemmel ellentétben már az elkészülte után is használatba vették , ez része volt beavató szertartásnak. A papi gyakorlat e tekintetben egyesíti a harmadik szem, a tobozmirigy kristály ismereteit az agy anatómiájával,  mert a szellemiség kígyójának működnie kell.
Fáraó halotti maszk tanfolyam II.
Tanfolyamaim és előadásaim  DVD-i megrendelhetők:    
matek.kamill61@gmail.com
email címen
 
Copyright ©2001 www. matekkamill.com
mortage rates credit report debt consolidation loan loans free credit reports interest rates loan calculator