Matek Kamill : Kristálykoponyák sorozat
Előadási naptár
Magyarság tudomány
Dél-amerikai kristálygyógyászat
Ó-egyiptomi kristálygyógyászat
Tibeti kristálygyógyászat
Kínai kristálygyógyászat
Indiai kristálygyógyászat
Egyetemes kristálygyógyászat
Egzotikus kristálygyógyászat
Kabbala-életfa kristálygyógyászat
Angyaltan  és angyalkristálytan
Fehér Testvériség 
Annunaki históriák
Orgonitok kristályvilága
Kristálykoponyák
Ősi országok
Staya Erusa
A tudás könyve 
Egyiptomi körkép
Egyiptomi tarot
A Föld krónikája
Ji Csing
Mágia
Idegen életformák
Hermetikus Akadémia
Hermetikus Akadémia II.-III.

Kozmikus véneink fogták a Bárkát, és az emberek által benépesített  12 - általunk "szent 12" planétának vagy a "nagyanyáknak" nevezett - világ valamennyi tudását beletáplálták, majd idehozták őket, és munkálkodni kezdtek, hogy megtanítsák Föld nagyanya gyermekeit. Ezek a kozmikus vének megtalálták a módját, hogy képesek legyenek kommunikálni a "kétlábúakkal"


 
 Előadási oktató DVD  kiadványok
Az idők hajnalán létezett  - egy tizenkét planétából  álló nagy  család.   Az idők őrzői az  emberi lét csodájaként emlékeznek  e csillagok körül keringő bolygókra.  A 12 Nap mindegyike a Zodiákus  egy-egy jegyéhez tartozott. A 13. emberi világ születésekor azonban történt valami .
A veszélybe került 12 civilizáció egyetlen reménye  Eheytoma maradt,  a gyermekbolygó, a kék-zöld planéta, amelyet  mi  ma benépesítünk .  A humán fajnak és az ősi tudásnak  mindenképpen  fenn kellett  maradnia ..  elkészültek hát  e  világok tudástárai - a  kristálykoponyák .
Kristálykoponyák bárkája előadás
A koponyáknak azonban volt egy másik funkciójuk is. Mintaként szolgáltak egy új fajhoz. Ezek a földönkívüliek, „égi emberek”, egyesítették a földi emberek génjeit a sajátjukkal, hogy mindkét faj fennmaradhasson, de egy olyan új formában, mely különbözött mindkét korábbi fajtól. A kristálykoponyák képviselték azt az új formát, amilyenné mi váltunk, az emberiség modelljét.
Aura kristálygyógyászat tanfolyam
A kristálykoponyák misztériuma előadás
A 13 ak üzenete előadás
A maja kristálykoponya mítoszok arról mesélnek, hogy az utazó emberek a koponyákból álló formációt,  a „Bárkát” először az olmék néphez vitték, majd a maják vették át e szent tárgyak az őrzésének feladatát, ezután került  az aztékokhoz.A spanyol hódítók megjelenésekor  a papok  kimentették Chichen Itza  piramisából és szétosztották a világ szent helyeinek őrzői közt. 
Ami a kristálykoponyák legendájából kimaradt előadás
És a kristálykoponyák legendája folytatódik előadás
A koponyaőrzők beavató és gyógyító kristályai Tanfolyam
Nincsenek csakrák,  csak energia spirálok,  az energia spirálok  örvényeiben történik a  kozmikus energia elnyelődés ha szükséges , ha nem szükséges nincs átlépés, hiszen a harmónia spirál egyensúlyban van, örvénylés =A BELÉPÓ ÉS KILÉPŐ ENERGIA EGYENLŐ.  Az egészség a kozmikus egyensúly érzése
Tanfolyamaim és előadásaim  DVD-i megrendelhetők:    
matek.kamill61@gmail.com email címen
 
Copyright ©2010 www. matekkamill.com
mortage rates credit report debt consolidation loan loans free credit reports interest rates loan calculator